<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205826" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦСКА нанесе п...

Изключителен Григор Димитров в Париж (видео)

01 Ноември 2023
0 900

Изключителен Григор Димитров в Париж. След 3-часова битка първата ни ракета надделя над Медведев и се класира за третия кръг на Masters турнира. Българинът постигна победа в три сета – 6:3, 6:7 (4), 7:6 (2).

Това е трета победа в кариерата на Димитров над Медведев. Освен това българинът записва шести успех през 2023 г. над тенисист от Топ 10 на ранглистата. Това е второто му най-добро постижение по този показател след осемте през 2017 г.

Изключителен Григор Димитров в Париж (видео)
Димитров и Медведев в края на срещата им

Интересен момент се заформи по време на втория сет на мача, когато Медведев направи скандал.

При 5:5 във втората част на мача руснакът беше освиркан от зрителите и той отказа да изпълни сервис. Дори седна на пейката си. Последва и разправия между него и съдията на стола. Едва след укротяването на страстите Медведев застана на началната линия, за да изпълни начален удар.

Силен старт на Григор на Мастърса в Париж (видео)

Българинът се изправи за девети път срещу Медведев, както и за втора поредна седмица. Двамата играха на предходния турнир във Виена, където руснакът записа своята шеста победа над бившия №3, а сега Димитров се реваншира.

В следващия кръг българинът ще срещне Александър Бублик, който играе за Казахстан. Дотук двамата имат пет мача, като Бублик води с 3:2 победи.

Изключителен Григор Димитров в Париж (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции