<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205897" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ново безпрец...

Шофьор насочи оръжие и нанесе побой на друг водач в Пловдив (видео)

02 Ноември 2023
0 503

Шофьор насочи оръжие и нанесе побой на друг водач в Пловдив, показва репортаж на NOVA. Ситуацията е заснета от друг шофьор. Cамият инцидент се случва на метри от Районно управление в Пловдив. Последва бърза реакция от полицията – извършителят, 56-годишен мъж, е задържан за 72 часа.

Заместник-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев съобщава, че е отнело около 5 часа на разследващите да установят извършителя и да му бъдат повдигнати обвинения за хулиганство с особена дързост при управление на лек автомобил и причиняване на лека телесна повреда. Предвидената присъда може да достигне до 5 години лишаване от свобода и 3 години отнемане на шофьорската книжка.

Шофьор насочи оръжие и нанесе побой на друг водач в Пловдив (видео)

Поредна агресия на пътя: Бабаит счупи стъклото на кола на столичен булевард (видео)

Коментарът на “Господарите”

Пореден случай на агресия и чувство за безнаказаност. И макар този път институциите поне на пръв поглед да си вършат работата, ясно е защо изобщо някой си позволява подобно насилие. От години сме свикнали дни след случаите да спре да се говори за тях, а агресорите така и да не получават наказания. Крайно време е това да се промени!

Шофьор насочи оръжие и нанесе побой на друг водач в Пловдив

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции