<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206142" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Песни и танци...

Обвиниха певец на Aerosmith в сексуален тормоз

03 Ноември 2023
0 352

Обвиниха певец на Aerosmith в сексуален тормоз. Жена заведе дело срещу Стивън Тайлър. Тя твърди, че е била нападната два пъти през 1975 г., когато е била на 17 години, пише BBC.

Иск и срещу Стивън Тайлър от Aerosmith за сексуално посегателство

Делото е заведено във Върховния съд на Ню Йорк от Джийн Белино, която казва, че е претърпяла “тежък и необратим емоционален стрес“. Белино работела като модел в Манхатън, когато неин приятел уредил среща с рок групата след модно ревю. Това се казва в нейните правни документи. Твърди се, че изпълнителят я принудил да влезе в телефонна кабина, докато се разхождали из града с още няколко души. В документите се посочва, че Тайлър “боравил грубо с Белино и я опипвал” и че тя “се борила да се освободи, но Тайлър не я пускал”. А неговите колеги от групата са “гледали, смеели са се и не са направили нищо, за да се намесят”, твърди тя.

Обвиниха певец на Aerosmith в сексуален тормоз
снимка: iStock

По-късно в хотелски бар г-жа Белион твърди, че Тайлър я е притиснал към стената и е започнал да симулира секс. Тя „се е съпротивлявала и го е дърпала за косата“, но е останала само „хълцаща и уплашена“. След това си е тръгнала, въпреки че той я извикал да отиде в стаята му.

В документите пише още, че г-жа Белино “е претърпяла и ще продължи да страда от силна душевна и телесна болка. Тежък и постоянен емоционален стрес, физически прояви на емоционален стрес, смущение, унижение, физически, лични и психологически наранявания”.

През септември бостънската група, носител на наградите “Грами”, отложи шест от своите прощални концерта в Северна Америка, тъй като Стивън Тайлър получи увреждане на гласните струни. През 2001 г. “Аеросмит” бяха въведени в Залата на славата на рокендрола същата година, когато изпълниха шоуто на полувремето на Superbowl.

Обвиниха певец на Aerosmith в сексуален тормоз

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции