<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206486" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Варна избра н...

Новоизбраният кмет на Пловдив с първи коментар (видео)

05 Ноември 2023
0 253

Новоизбраният кмет на Пловдив с първи коментар. Костадин Димитров благодари на избирателите, упражнили правото си на глас на балотажа тази неделя. Обясни обаче, че чува и тези, които не са отишли до урните.

„Ще положим усилия следващите четири години да имаме ръст в Пловдив и тогава гражданите да гласуват по-убедително “за”, а не “против”, заяви той.

Според първите резултати от exit poll Костадин Димитров от ГЕРБ-СДС печели битката за града с 53,2%. Данните са поръчани от NOVA на “Тренд”.

Много ми се иска да изчакаме крайните резултати, поне преброяването от отделните секции и паралелното преброяване. Проведохме много положителна кампания. Успяхме повече от 30 дни да не кажем нито една лоша дума за нито един от опонентите. Успяхме да чуем всички пловдивчани, които бяха на терен, както и тези, които бяха в колективите“, каза още Костадин Димитров.

И допълни: „Успяхме да посочим проблемите, на някой от тях дадохме решение. На конкретни проблеми дори търсим решение в разговори с отделни структури. Пловдивчани дадоха своя вот за развитието на града ни. Ще положа сили да опровергая резултата“.

Новоизбраният кмет на Пловдив с първи коментар (видео)

Пловдив избра новия си кмет

Ивайло Старибратов, който губи балотажа в Пловдив, коментира, че ще бъде опозиция в Общинския съвет в Пловдив. „Шанс за сглобка в Пловдив няма”, допълни Старибратов. Той каза още, че не бил приел пост на заместник-кмет в общината.

Достатъчно добре се представихме, кампанията ни беше позитивна“, заяви Ивайло Старибратов.

Той отбеляза, че по време на кампанията са показали проблемите на Пловдив и решенията, което в крайна сметка е добре за хората.

Управляващите трябва да се съобразяват с проблемите, които изнесохме. Не считам, че има груби грешки, може би по-голямата активност, която в началото не беше достатъчна. Другото всичко беше така, както го бяхме планирали”, допълни Старибратов.

Новоизбраният кмет на Пловдив с първи коментар (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции