<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206498" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новоизбрания...

Благомир Коцев: Варна се доказа като свободен град

05 Ноември 2023
0 386

Благомир Коцев: Варна се доказа като един истински свободен град. В морската ни столица борбата е изключително оспорвана. Според първоначалните данни на „Галъп” във Варна Благомир Коцев от ПП-ДБ е взел 49,7% от гласовете на отишлите до урните. Досегашният градоначалник Иван Портних от ГЕРБ е с резултат 44,9 на сто. “Не подкрепям никого” – 5,4%.

Първоначалните данни на „Тренд“ показват, че Иван Портних от ГЕРБ е бил подкрепен от 45,0% от гласувалите. Кандидатът на ПП-ДБ Благомир Коцев е с резултат 49,2%. “Не подкрепям никого” – 5,8%.

Варна избра новия си кмет с инфарктно малка разлика

Благомир Коцев: Варна се доказа като свободен град

Очаквах такъв резултат, компромиси не съм правил. Най-вече не съм правил компромиси с избирателите и с нашия морал“, заяви Благомир Коцев. Той благодари на избирателите, отишли до урните в неделния ден.

Варна се доказа като един истински свободен град. Един от двата града, в които демокрацията каза своята дума. Много съм щастлив, че двете столици показаха това“, допълни Коцев.

Благомир Коцев отбеляза, че ще работи за благото на Варна с новия общински съвет. „За благото на Варна не би трябвало да има фрагментация“, отбеляза той.

Варна избра новия си кмет с инфарктно малка разлика

Благомир Коцев: Варна се доказа като един истински свободен град

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции