<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20652" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Превъзбуден ...

ИзСпортен свят: Нов лаф от Пената, откровен Тити Папазов и топ мелета

04 Февруари 2016
0 14045

ИзСпортен свят започва с мача от турнира за купата на Англия между отборите на Питърбъроу и Уест Бромич. Имаме една топка, на която буквално ѝ е спукана работата!

 

Прехвърляме се на честотите на БНТ и любимите ни зимни спортове. Там ще чуем една много близка до нас гневна реакция от страна на словашкия скиор Адам Зампа.

 

Насочваме се и към най-големия сладкодумник в българския спорт и рубриката, посветена на неговите афоризми – Чичковите червеномитковчета!

 

Преди няколко дни Чичо Митко коментира упадъка на българския футбол и спорта ни въобще в своя неповторим стил: "Колко десетки, стотици спортисти, футболисти от тези клубове са дали за нашата страна. Изведнъж тези отбори попадаме извън Околовръстното шосе, не сме вътре в Околовръстното шосе."

 

Хем е смешно, хем е тъжно, защото е вярно. В последно време най-голямите ни спортни радости са свързани единствено с волейболистите, Кобрата и гаджетата на Гришо.

 

От откровенията на Пената за остатъците от българския спорт се прехвърляме на искрено и лично с Тити Папазов. "Аз не съм излъгал в живота си. И понеже не мога да лъжа, затова не чукам други жени. Защото като ме пита трябва да ѝ призная. И мен ми се променя… тва… кръвта в средата, но не мога да лъжа", казва Тити.

 

Приключваме с рубриката, която променя не само кръвообращението, но и кръвоточението. Това е Топ меле. Пренасяме се в далечна Аржентина за уж приятелския мач между големите врагове Бока Хуниорс и Ривър Плейт. Гледаме също и мача Естудиантес – Химнастик, където също има много бой.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции