<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин вече е ...

Ако не можем да забраним машините, ще ги убием (Коментарът на “Господарите”)

06 Ноември 2023
0 9864

Ако не можем да забраним машините, ще ги убием – явно това е мисленето на представителите на ЦИК. Коментира го репортерът ни Виктория Симеонова.

Изборите отминаха. Резултатите са налице. Избирателната активност никаква я няма. На първия тур гласувахме само с хартия. И видяхме 554 000 невалидни бюлетини. Както и куп подобни изпълнения:

Кметът на Тервел: Отивам в изборната секция, че се правят на интересни (видео)

На балотажа от ЦИК все пак допуснаха гласуване с машини. Но още в петък председателят на комисията Камелия Нейкова се похвали, че хартията за машините не отговаря на изискванията, но това не било проблем. От “Сиела Норма” обясниха, че това е причина за технически проблеми.

Политически интерес

Видимо от неработещите машини особено доволен беше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той твърди, че точно техническите проблеми позволяват манипулации. Не търсете логика – и ние не намираме.

Ако не можем да забраним машините, ще ги убием (Коментарът на “Господарите”)

Борисов гласува: Гледам, че машините се чупят (видео)

Странно колко сходни са вижданията на ЦИК и на Борисов за машините. Абсурд да имат общо, не.

В крайна сметка с машини или с хартиени бюлетини решилите да гласуват вчера го направиха. Избирателната активност беше унизително ниска за държава, имаща претенциите да е демократична. Близо е до ума, че всички скандали, които бяха спретнати в последните дни преди вота демотивираха много избиратели. Близко до ума е и целта – колкото се може по-голяма тежест за купения и контролиран вот. На места се получи, на места сметеките излязоха криви. Тепърва ще видим как точно протече броенето на гласовете. Да се надяваме този път да няма дописване на квадратчета или обявяване на валидни гласове за невалидни.

Скъпи приятели, вижте на сайта на ЦИК своята секция и при нередности ни сигнализирайте – крайно време е членовете на комисии да носят отговорност за действията си. Само тогава можем да говорим за някаква степен на справедливост на изборите.

Ако не можем да забраним машините, ще ги убием

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • eeee

    09 Ноември 2023

    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:----- https://mub.me/medik

Покажи всички Скрий

Реакции