<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206763" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Промените пр...

В Русе двама шофьори са задържани след коктейл от наркотици и алкохол

07 Ноември 2023
0 145

В Русе двама шофьори са задържани след коктейл от наркотици и алкохол. И двата случая са от преди два дни, за което съобщават от областната полиция.

На фона на черната статистика и протестите: Шофьор дрифти край детска градина в Русе (видео)

На 6 ноември малко след полунощ униформени са извършили проверка на шофьорка до бензиностанция на булевард “България” в Русе. Пробата ѝ е отчела положителен резултат за употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин. Тя е задържана и е конвоирана до болницата, но там е отказала да даде проби.

От Областната полиция в Русе съобщават и за друг инцидент. На 5 ноември около 13:00 часа автомобил е ударил фризер на бензиностанция на бул. „Христо Ботев“ в града.

На място полицаите са установили шофьора – 65-годишен, който лъхал на алкохол. Проверката с дрегер е показала концентрация на над 1,2 промила. А след анализ на дадена от водача кръвна проба са установени 1,60 промила.

В Русе двама шофьори са задържани след коктейл от наркотици и алкохол
снимка: iStock

Ние от “Господарите” сме повече от шокирани, че безотговорното отношение спрямо шофирането в нетрезво състояние продължава. До кога трябва да се погубват невинни животи по пътищата, докато някой не може да се контролира и не може да осъзнае, че не трябва да шофира под влиянието на алкохол, наркотици. Докога? Апелираме за отговорност и адекватни законови съображения, които поне малко да “сплашат” хората на пътя, които се смятат за недостижими!

Оцеляване по пешеходни пътеки – националният ни спорт (Коментарът на „Господарите“)

Ето колко пияни и дрогирани шофьори хванаха само за ден от полицията

Цветът на нацията: пияни зад волана (видео)

Пиян шофьор и жена му заплашиха с оръжие полицаи (видео)

Източник: bTV

В Русе двама шофьори са задържани след коктейл от наркотици и алкохол

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции