<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206960" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин позвол...

Руска TikTok сензация припадна на сцената, след като получи призовка от армията (видео)

08 Ноември 2023
0 3448

Руска TikTok сензация припадна на сцената, след като получи призовка от армията. Xolidayboy, с истинско име Иван Минаев, е получил документите на южно руско летище в понеделник. Малко след това той изглежда е изгубил съзнание по време на шоу в южния град Ставропол, предаде BBC. Xolidayboy е бил откаран в болница след колапса. Според съобщенията не е в тежко състояние. Коментира се, че Xolidayboy е изпаднал в депресия.

Иван Минаев е роден в пристанищния град Севастопол в Крим. Той бе окупиран от Русия през 2014 г. Съобщава се, че се е преместил в Москва през 2020 г.

Xolidayboy е известен с публичния си имидж, който необичайно за мъжете в Русия включва носене на грим и лакиране на ноктите.

Руска TikTok сензация припадна на сцената, след като получи призовка от армията (видео)
Снимка: Instagram xoxolidayboy

Дни преди призовката да бъде връчена, Екатерина Мизулина, ръководител на руския орган за цензура в интернет, публично е възразила срещу „проукраински“ видеоклипове, публикувани от Минаев в социалните медии. От клиповете става ясно, че Xolidayboy се нарича “украинец”. Казва още, че руската анексия на Крим не е подобрила живота на местните жители.

Екатерина Мизулина е критикувала и заплашвала различни руски знаменитости и блогъри.

Те са били обвинявани от Мизулина в антивоенни възгледи. Преди това тя апелира друг Тиктокър да бъде призован в армията заради предполагаеми „русофобски изявления“. Става дума за Данила Милохин. Според съобщенията това го е накарало да избяга от страната.

Който пътувал, пътувал – Русия анулира задграничните паспорти на мобилизираните

След инвазията на Русия в Украйна през 2022 г. органът, който Мизулина оглавява, е поискал от руския медиен наблюдател да блокира няколко страници в Уикипедия, включително „Военни престъпления по време на руската инвазия в Украйна“ и „клането в Буча“ въз основа на неуточнено невярна информация.

Екипът на Xolidayboy обвинява Мизулина, че използва неговия случай в полза на собствената си изгода.

Видео: Agenzia Nova

Руска TikTok сензация припадна на сцената, след като получи призовка от армията (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ken Watanabe: I think this is a very good death

    20 Април 2024

    :D Моите събратя умират съвсем наблизо до мен а аз се представям за един от враговете. Комплексиран че не съм достатъчно уникален съм се нашарил целия и дори това не ми е достатъчно че се и лакирам! „я земи тоз калашник и бърже отзад в ЗИЛ-а“ Малко ми е!

Реакции