<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207015" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тъжна нощ за ...

Сакраменто прекъсна негативната серия, докато Везенков подпираше пейката

09 Ноември 2023
0 198

Сакраменто прекъсна негативната серия, докато Везенков подпираше пейката. След три поредни поражения в редовния сезон на НБА, “кралете” спечелиха домакинството си на Портланд Трейл Блейзърс с крайното 121:118, предаде Sportal.bg.

Срещата се проведе в “Голдън 1 Сентър” в Калифорния, а победата дойде след продължение. За съжаление обаче, най-полезният играч в Евролигата не влезе в игра. Везенков остана на пейката за първи път от началото на сезона в най-силната лига в света. 

Везенков остана без точки при нова загуба на “Сакраменто”

Старши треньорът Майк Браун изненада с ротацията още преди началото на мача, когато стана ясно, че Кион Елис ще бъде титуляр на позицията плеймейкър. Кеслър Едуардс “взе” минутите на Везенков на позиция 4. А пък Алекс Лен бе предпочитаната опция под коша пред ДжаВейл МакГий, който също не записа нито минута в срещата. 

Двата тима си разменяха кошове в заключителните минути. Диандре Ейтън раздаваше правосъдие от средно разстояние и бившият център на Финикс поведе Блейзърс към актив от три точки при 102:105 с оставащи около три минути до края на редовното време.

Тъжна нощ за Везенков и Сакраменто

Допълнителните пет минути започнаха традиционно – с поредната размяна на точни изстрели. В последните секунди Грант не успя да реализира от тройката. Така победата отиде в ръцете на “кралете”. 

Сакраменто Кингс вече разполага с баланс от 3 победи и 4 загуби през настоящия сезон. Тимът заема 10-ото място в Западната конференция. Следващият мач на Везенков и компания ще е срещу Оклахома Сити Тъндър в събота сутрин от 5:00 часа българско време, като това ще е първият двубой на тима от група “C” на In-Season турнира. 

Сакраменто прекъсна негативната серия, докато Везенков подпираше пейката

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции