<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207066" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха бивш ...

Масови протести срещу Боби Михайлов и БФС ще се проведат в поне два града на 16 ноември

09 Ноември 2023
0 4351

Масови протести срещу Боби Михайлов и БФС ще се проведат в поне два града на 16 ноември. Недоволните от безкрайно некадърното управление на футбола смятат да променят тактиката за протеста на мача на 16 ноември срещу Унгария, предаде 24 часа.

“Страхливо, антифенско сдружение”: и унгарските фенове против БФС

По програма двубоят трябваше да е на националния стадион “Васил Левски” в София. Заради готвещия се протест обаче мачът ще се проведе в Пловдив на стадион “Христо Ботев” при закрити врата, или поне ще се опита.

Масови протести срещу Боби Михайлов и БФС ще се проведат в поне два града на 16 ноември

Демонстрантите планрат да блокират достъпа на двата отбора до стадиона, което ще доведе до сериозни проблеми за футболната централа, включително и служебна загуба за националите.

Въпреки това се апелира да се запази мирният вариант на протеста. Агитките да се съберат около стадиона и да изразят протеста си срещу 18-годишното управление на Борислав Михайлов.

Страх от протести тресе БФС – мачът срещу Унгария ще се играе пред празни трибуни

Коментарът на “Господарите”

Българският футбол е в срамно положение благодарение на политиката на Борислав Михайлов. Политика на феодализъм, корупция и изграждане на обвързаности. Примерите за това са десетки – всеки, дръзнал да го критикува, бива изключван или наказван. Това поведение е пагубно не само за футбола, а за спорта като цяло.

Боби, крайно време е да наведеш глава и да си подадеш оставката! Пийни едно за отскок и действай!

Масови протести срещу Боби Михайлов и БФС ще се проведат в поне два града на 16 ноември

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции