<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207243" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първа кралск...

Бляскаво първо представяне на книгата на Маги Халваджиян “Без реклами” (снимки)

10 Ноември 2023
0 585

Бляскаво първо представяне на книгата на Маги Халваджиян “Без реклами” се състоя вчера вечерта в Once Upon a Time Biblioteka. Събитието събра най-близките хора на продуцента – семейството му и негови приятели и колеги. Всички те освен на вдъхновяващите и лични думи на Маги се насладиха и на чаша просеко CAJ – красивия завършек на всяка вълшебна вечер.

Бляскаво първо представяне на книгата на Маги Халваджиян &#8220;Без реклами&#8221; (снимки)
Снимка: Софтпрес

Сред гостите на събитието бяха някои от най-популярните лица от родния медиен бизнес. То беше вълнуващо и емоционално – за всички в клуба и особено за самия Маги Халваджиян. Той разигра “колелото на късмета” на издателството на книгата “Софтпрес”. От него изтегли интересни тематични въпроси, чиито отговори още повече предизвикват интереса към книгата. Сред изненадите на вечерта беше и специално видео, заснето от Маги и Христо Стоичков. Легендарният футболист година по-рано също издаде своята автобиография със съдействието на “Софтпрес”.

Бляскаво първо представяне на книгата на Маги Халваджиян &#8220;Без реклами&#8221; (снимки)
Снимка: Софтпрес

Може би най-емоционалната изненада за Маги Халваджиян обаче беше връчването на “Телевизионен атлас” – награда за телевизионно изкуство, която той самият преди години е планирал да създаде. В крайна сметка той стана първият носител на символичната награда за “цялостен принос, връчена на човека, променил телевизията у нас. “

Бляскаво първо представяне на книгата на Маги Халваджиян &#8220;Без реклами&#8221; (снимки)
Снимка: Софтпрес

За книгата

“Без реклами” е първата автобиографична книга на Маги Халваджиян, а съавтор е Влади Априлов. Именно той е причината продуцентът да реши да издаде книга точно сега, както сподели самият той първо пред нашата камера:

Маги Халваджиян с първо интервю за автобиографичната си книга “Без реклами” (РЕПОРТАЖ)

В нея той разказва как от Телевизия “7 дни” се стига до Netflix. Разкрива и тайната как се покорява националния ефир в няколко телевизии. Маги Халваджиян споделя и как успява да жонглира с няколко фирми в най-различни бизнес сфери и въпреки това оцелява при целия стрес.

Продуцентът е подготвил отговорите на тези и много други въпроси за живота си, както най-добре умее – с чудна история, сякаш грабната от филм с 11 награди Оскар.

Книгата можете да си поръчате от Софтпрес, а вече е достъпна и във всички по-големи книжарници.

А ако искате и вие да се докоснете до автора и лично да получите автограф от него, следващата премиера ще бъде на 23 ноември от 19:00 ч. отново в Once Upon a Time Biblioteka. Резервирайте своето място тук.

Бляскаво първо представяне на книгата на Маги Халваджиян “Без реклами”не

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции