<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207253" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-накрая ще...

Карадайъ наруши мълчанието след оставката – пусна своя снимка от Турция

10 Ноември 2023
0 1101

Карадайъ наруши мълчанието след оставката – пусна своя снимка от Турция. В профила си във Facebook бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ пусна своя снимка пред паметника на Кемал Ататюрк в Турция. С посвещение под нея „Спомняме си с любов, уважение и милосърдие!“.

Няколко часа по-късно се появи и втора публикация от Карадайъ с посвещение на Ахмед Доган, който временно пак пое председателския пост в партията. Той гласи:

Днес се навършват 34 години от падането на тоталитарната власт в България. След години историята ще отчете приноса на ДПС и г-н Доган за победата на демокрацията и за мирния преход в нашата родина!”.

Без изненади: Пеевски оглави парламентарната група на ДПС

Мустафа Карадайъ подаде оставка като председател на партията и тя бе приета от Централното оперативно бюро. След оставката му ръководството на ДПС се пое лично от почетния председател Ахмед Доган до конференцията, на която движението се очаква да избере нов председател.

Ден след оставката на Карадайъ депутатът от ДПС Делян Пеевски стана председател на парламентарната група.

Карадайъ наруши мълчанието след оставката – пусна своя снимка от Турция

Оставка подаде и най-приближеният до доскорошния лидер на ДПС

Оставка подаде и най-приближеният до доскорошния лидер на ДПС. Това е зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, съобщиха от партията на официалната си интернет страница. Ахмедов бе най-приближеният човек до доскорошния лидер на движението Мустафа Карадайъ и затова ходът му не е неочакван. Междувременно от интернет страницата на ДПС са изтрити всички информации за партийното ръководство. От официалния сайт на ДПС липсва информация за членовете на ръководството на партията в секциите “Председател”, “Централен съвет” и “Централно оперативно бюро”.

Видео: NOVA

Карадайъ наруши мълчанието след оставката – пусна своя снимка от Турция

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции