<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207330" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Предпоследно...

Директор на БФС заплашва строителя на “Колежа”

11 Ноември 2023
0 598

Директор на БФС заплашва строителя на “Колежа”, предаде dsport. Управителят на фирма ПИМК Илиян Филипов обяви, че е получил заплахи от изпълнителния директор на БФС Христо Запрянов.

Предпоследно: Кметът на Пловдив обяви, че мачът България-Унгария ще се играе там

Ето какво написа Филипов във Facebook страницата на фирмата си:

Директор на БФС заплашва строителя на &#8220;Колежа&#8221;

“Уважаеми привърженици на футбола,

Днес с мен се свърза зам.- изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че трябва да осигуря всички необходими условия около стадион “Христо Ботев”, за да може да се състои мачът на националния отбор с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че единствено и само община Пловдив, като собственик на стадион “Христо Ботев”, може да ми възложи подобна дейност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че ако мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите.

Искам категорично да заявя, че няма да се поддам на подобни заплахи и искам това да стане достояние на футболната общественост, за да се види какви методи се ползват в БФС.

С уважение,

Илиян Филипов, управител на ДЗЗД Колежа”

БФС продължава всячески да се крие от протести – не е ясно къде ще се проведе мачът България-Унгария

Отговорът на Запрянов

Христо Запрянов отрече категорично да е отправял заплахи. Той добави, че разполага със запис на разговора му с Филипов и вероятно ще потърси правата си в съда.

“Отричам това нещо. Не съм заплашвал, не съм споменавал думата “лиценз”, заяви Запрянов пред Sportal.bg.

Директор на БФС заплашва строителя на “Колежа”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции