<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207332" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Предпоследно...

Захари Бахаров с призив за ръководството на БФС (видео)

11 Ноември 2023
0 4281

Захари Бахаров с призив за ръководството на БФС. Актьорът изрази негативното си отношение срещу ръководството на Българския футболен съюз чрез видео в своя профил в Instagram.

Масови протести срещу Боби Михайлов и БФС ще се проведат в поне два града на 16 ноември

Бахаров призова привържениците на футбола да подкрепят протестите срещу позорното управление на Борислав Михайлов по време на мача България-Унгария.

Захари Бахаров с призив за ръководството на БФС (видео)

„18 години упадък на най-популярния спорт в България стигат, време е за промяна! Подкрепете протестите срещу ръководството на БФС на 16 ноември в София и в Пловдив“, заяви той в клипа.

Директор на БФС заплашва строителя на “Колежа”

„На 16.11 хора от цяла България ще излязат на протести в София и Пловдив, за да поискат оставката на ръководството на БФС“, написа под публикацията известният актьор.

Коментарът на “Господарите”

Българският футбол е в срамно положение благодарение на политиката на Борислав Михайлов. Политика на феодализъм, корупция и изграждане на обвързаности. Примерите за това са десетки – всеки, дръзнал да го критикува, бива изключван или наказван. Това поведение е пагубно не само за футбола, а за спорта като цяло.

Скъпи, Боби, видно е, че всички чакат да видят как си подаваш оставката. Май ти остана единственият, който не го разбира, или поне се прави… Пийни една студена вода, за разнообразие, и дай на хората каквото искат!

Захари Бахаров с призив за ръководството на БФС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции