<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207361" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стилиян Петр...

Дилемата на десетилетието: Мачът България-Унгария е по-вероятно да не се играе в Пловдив (видео)

12 Ноември 2023
0 1621

Дилемата на десетилетието: Мачът България-Унгария е по-вероятно да не се играе в Пловдив. Това стана ясно от интервю на БНТ с кмета на града Костадин Димитров.

Димитров заяви, че към този момент няма промяна в становището на общината, т.е., че двубоят не може да се играе на стадион “Христо Ботев”. Градоначалникът отбеляза, че засега нищо не налага промяна на позицията. Димитров обаче уточни, че утре събира своя екип и ще се вземе най-доброто решение за града и страната.

Дилемата на десетилетието: Мачът България-Унгария е по-вероятно да не се играе в Пловдив (видео)

“Фактологията е следната: в петък ние получихме писмо от изпълнителя, което ясно показва, че стадионът е опасен. Имахме и справка с Министерството на вътрешните работи, с директора имахме размяна на кореспонденция, която упоменава по някакъв начин и притеснение за сигурността на гражданите на Пловдив“. Това обясни Димитров.

“Утре сутринта отново ще се запознаем с фактите. Ще събера екипът, който работи в петък, и вчера имахме кореспонденции по телефоните, и се надявам да вземем най-доброто решение за града и съответно за страната”, добави кметът.

Коментарът на “Господарите”

Това е поредната “уловка” и опит за бягане от ситуацията. Гражданите започват да се отегчават от жалките опити за прехвърляне на топката. Както се казва – много шум за нищо.

Вчерашният ден (11 ноември) беше много показателен за това как работи ръководството на БФС. Имаше страх, имаше обиди, заплахи, променливи решения, нелогични действия, абе от всичко имаше. Както обича Боби Михайлов – да е колоритно и да има драма. 

Нивото на българския футбол е в това положение именно заради такива прояви. Защото не се фокусира върху спорта, а върху “забогатяването” от него. 

Кой ли не се изреди да поиска оставката на БФС и Борислав Михайлов. Феновете организират и протести в деня на големия мач срещу Унгария (16 ноември), без значение къде ще се проведе той. 

Очевидно единствено самият Боби не може да осъзнае, че е крайно време да даде на хората това, което искат!

Как се разви вчерашната сага:

БФС продължава всячески да се крие от протести – не е ясно къде ще се проведе мачът България-Унгария

Предпоследно: Кметът на Пловдив обяви, че мачът България-Унгария ще се играе там

Директор на БФС заплашва строителя на “Колежа”

Дилемата на десетилетието: Мачът България-Унгария е по-вероятно да не се играе в Пловдив

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции