<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Градев: Мач в ...

Боби Михайлов заплашва: Ако България-Унгария не се играе в Пловдив, УЕФА може да ни изключи!

13 Ноември 2023
0 1890

Ако община Пловдив реши, че стадион “Христо Ботев” не може да приеме футболната евроквалификация България – Унгария, последствията за българския футбол биха били ужасни. Това мнение изрази президентът на БФС Борислав Михайлов в интервю за БНТ.

“Затова апелирам към хората от които зависи това нещо, да проявят здрав разум и да разрешат да се играе, защото тогава и Ботев Пд ще спре да играе футбол въобще, и Локо Пд и всички отбори.”, каза Михайлов.

Боби Михайлов заплашва: Ако България-Унгария не се играе в Пловдив, УЕФА може да ни изключи!
източник: БНТ

Градев: Мач в Пловдив няма да има. Вината е на Запрянов и Гонзо

Едно такова неотдаване на стадион е като отказ от организиране на спортно състезание. Това означава, че държавата не е помогнала на федерацията да си организира мача, което означава намеса, което означава изключване от УЕФА. Не говорим само за лишаване на отборите от участие в европейските турнири. Тук говорим за блокиране в рамките на доста дълъг период на целия футбол в България. Това е немислимо, няма причини да се случи това, това би било абсолютна катастрофа.”, заяви президентът на БФС.

Борислав Михайлов отново демонстрира висша форма на бягане от отговорност. Цяла България иска неговата оставка, а нивото на българския футбол тъне в кал, докато той продължава да мишкува и да хвърля прах в очите на хората.

Няма как Община Пловдив да носи отговорност за решенията на БФС. Ръководството стои в основата на тази драма. И пак ръководството ще бъде виновно за всички последици от тези решения.

Шефът Михайлов: Ако България – Унгария не се проведе, страната ни може да бъде изключена от УЕФА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции