<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207447" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Не е отнета к...

Обвиняемият за катастрофата, в която загина Ферарио Спасов: Извинявам се (видео)

13 Ноември 2023
0 1106

Обвиняемият за катастрофата, в която загина Ферарио Спасов: Извинявам се! Това заяви пред журналисти Начо Пантелеев. Той се извини и определи случилото се като трагедия.

Междувременно нови факти излязоха около катастрофата. Наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е отнел шофьорската книжка на обвинения мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и забрана да напуска страната. Кожухаров обаче заяви, че физически шофьорската книжка на обвинения мъж е взета веднага след инцидента.

Днес самият Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, но по друго обвинение. Оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на наркотици.

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на свобода с подписка Начо Панталеев. През изминалата нощ полиция влезе в дома на 24-годишния обвиняем.

Обвиняемият за катастрофата, в която загина Ферарио Спасов: Извинявам се (видео)

Коментарът на “Господарите”

Живеем в държава на абсурдите – не че не си го знаем. Убиваш човек с кола, която не е ясно как си купил, за което оставаш на свобода, за да може да убиеш следващия. Чудесен пример как институциите толерират убийци, крадци и измамници! Чудесен пример и защо много хора обезверени напускат България. При всяка трагедия на пътя “умни глави в костюми” обясняват как ще затегнат мерките. А ден по-късно отново виждаме убийци на свобода. Докога, скъпи приятели? Докога ще търпим това да се случва и ще се сещаме да търсим правата си само когато сме лично засегнати?!

Скъпи приятели, не бъдете като Начо Пантелеев! Не бъдете и като прокурора, пуснал го на свобода. Всеки човешки живот е ценен и заслужава да бъде съхранен!

Войната по пътищата е война срещу нас самите (Коментарът на “Господарите”)

Обвиняемият за катастрофата, в която загина Ферарио Спасов: Извинявам се

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции