<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207469" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж, представ...

Прокурорът, пуснал на свобода убиеца на Ферарио Спасов: Няма опасност да се укрие (видео)

13 Ноември 2023
0 444

Наблюдаващият прокурор Йордан Кожухаров заяви, че Начо Панталеев, който причини катастрофата, при която загина Ферарио Спасов, не е осъждан, има семейство и малко дете и няма опасност да се укрие, съобщава NOVA.

На въпрос дали Кожухаров знае за ПТП, в което Панталеев отнася стълб в центъра на Лясковец и кадри,че кара с 268 км/ч край Велико Търново, прокурорът отговаря:

„Може и да има, в тази ситуация нямаме все още изяснена причината за ПТП-то, да ви кажа честно.”

Прокурорът, пуснал на свобода убиеца на Ферарио Спасов: Няма опасност да се укрие (видео)
Йордан Кожухаров

Обвиняемият за катастрофата, в която загина Ферарио Спасов: Извинявам се (видео)

Междувременно стана ясно, че и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е извикал в понеделник в София прокурора Кожухаров. Очаква се той да бъде отстранен от разследването и то да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

Припомняме, че в събота легендата Ферарио Спасов загина при катастрофа. Полицията претърси дома на шофьора от Лясковец, но го остави на свобода. 24-годишният Начо Пантелеев е с мярка “подписка”, независимо че уби човек на пътя. Нещо повече – в социалните мрежи лично е разпространил снимка с оръжие в ръка и тя е станала причина за обиска, а не убийството на знаменития футболист.

Още абсурди от родното правосъдие, които за пореден път ни показват как то работи и на какво да се надяваме. След всяка трагедия се затягат мерки и ни се обещава, че такова нещо няма да се повтори. A след това ни се обяснява защо убийци и престъпници са пуснати на свобода.

Стига смърт, стига насилие и стига оправдания!

Прокурорът, пуснал на свобода убиеца на Ферарио Спасов: Няма опасност да се укрие (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции