<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20747" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смел футболе...

ИзСпортен свят: Ски състезание без време, ядене и тенис без задръжки

11 Февруари 2016
0 31791

"Изспортен свят" започва с един невръстен фен на крикета от далечна Австралия. Той е избрал странен начин да се разхлажда в януарските жеги, като яде диня, барабар с кората. Или се разхлажда, или някъде в рода му има бобър. Като гледамe как яде динята с кората, чудим се дали не яде доматите с колците.

 

Австралийското присъствие в "Изспортен свят" продължава, този път със състезаващата се за Австралия руска тенисистка Дария Гаврилова. Тя признава, че е "добра отзад" пред целия стадион, но нека сме тихи, за да не чуе Гришо, че Никол Шерцингер ще трябва да си стяга куфарите. 

 

А ние стягаме куфарите и отиваме в Пампорово за Европейската купа по ски. Това състезание ще остане в историята на ските като единственото, надяваме се, в което зрителите не виждаха времето на състезателите – нито междинното, нито финалното. Този път, учудващо, вината не беше на БНТ 1 а на фирмата, която отчита времето на отделните състезатели. Това особено възмути коментатора Никола Ибришимов. 

 

Горката Телевизия Майка, все на нея и се случват такива неща! То не бе късмет, то не бе чудо!

 

И докато при ските не се вижда, в сноуборда пък прекално ясно се чува. Ето с какъв възглас отпразнува своята победа в паралелния слалом словенският сноубордист Рок Маргук.

 

Вижте още:

 

ИЗСПОРТЕН СВЯТ: НОВ ЛАФ ОТ ПЕНАТА, ОТКРОВЕН ТИТИ И МОДЕЛИ  

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции