<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207475" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокурорът, п...

Прокуратурата най-накрая взе книжката на обвинения за смъртта на Ферарио Спасов (видео)

13 Ноември 2023
0 526

Прокуратурата най-накрая взе книжката на обвинения за смъртта на Ферарио Спасов. Повече от 40 часа след инцидента свидетелството за управление на обвинения шофьор Начо Пантелеев е взета, предава NOVA.

Прокурорът, пуснал на свобода убиеца на Ферарио Спасов: Няма опасност да се укрие (видео)

Войната по пътищата ни лиши от четирима спортисти само за ден

В 13:00 часа той и адвокатът му бяха извикани в областната дирекция на МВР във Велико Търново. Там прокуратурата връчи на Пантелеев и заповедта му за забрана за напускане на страната.

„Току-що бяха връчени две постановления. Едното е забрана да напуска България. С второто му се отнема свидетелството, тъй като има обвинение за смърт по непредпазливост. С днешна дата са двете постановления”, заяви Венцислав Фоти, адвокат на Начо Пантелеев.

Прокуратурата най-накрая взе книжката на обвинения за смъртта на Ферарио Спасов (видео)
снимка: iStock

Припомняме, че в събота легендата Ферарио Спасов загина при катастрофа. Полицията претърси дома на шофьора от Лясковец, но го остави на свобода. 24-годишният Начо Пантелеев е с мярка “подписка”, независимо, че уби човек на пътя. След всяка трагедия се затягат мерки и ни се обещава, че такова нещо няма да се повтори. A след това ни се обяснява защо убийци и престъпници са пуснати на свобода. И отново всичко се повтаря. Първо убийството на Милен Цветков, след това убийството от Георги Семерджиев, а сега и убийството на Ферарио Спасов. Кога омагьосаният зловещ кръг ще спре с адекватни законови мерки?

Прокуратурата най-накрая взе книжката на обвинения за смъртта на Ферарио Спасов (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции