<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20772" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Еволюцията п...

Призиви за оставки в Столична община след поредния некачествен ремонт

15 Февруари 2016
0 3142

"Точно 6 месеца след ремонта на бул. "Витоша" между метростанция НДК и надлеза над бул. "Пенчо Славейков" състоянието на трасето и спирките е повече от неприемливо."

 

Това пишат от Спаси София и прилагат снимков материал. От него се вижда, че шахтите са опасно пропаднали, паветата на спирките разместени и некачествено наредени, всички метални елементи са ръждясали. "Вниманието към детайла е последното нещо, за което са мислели и строители, и надзор, и приемателна комисия", споделят от Спаси София. От там дават информация, че изпълнител на обекта е ДЗЗД "Витоша 2014", в което обединение влизат фирмите "Трансремонтстрой" ЕАД, "Пътища и съоръжения" и "Екип 2000 – Котов и сие". Стойността на проекта за реконструкция до Южния парк е 5,67 млн. лева без ДДС.

 

"Не знаем колко точно е струвал този първи етап, но милиони със сигурност са дадени. В резултат не само, че не беше изпълнено обещанието за цялостен ремонт още миналата година, но вече направеното е повече от скандално. И не е за първи път! Г-н Любомир Христов, може би трябва крак да си счупите в някоя от тези шахти, за да ви увре главата и ви стане ясно, че вашата политика в София е ПРОВАЛ! Подавайте си #ОСТАВКА-та и най-сетне отървете града от вредното ви присъствие", пишат още от Спаси София.

 

ПОРАЖЕНИЯ ПРИ РЕМОНТА ОКОЛО НДК

 

СТОЛИЧНА РАЗРУХА

 

ХОРА ПРОПАДАТ В ШАХТИТЕ ОКОЛО НДК

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции