<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Привикаха Бо...

Новоизбраният кмет на София подкрепи протеста на футболните фенове

15 Ноември 2023
0 221

Новоизбраният кмет на София Васил Терзиев подкрепи протеста на футболните фенове.

Протестите са знак, че в последните години футболът в България не се развива на нужното ниво и има нужда от промяна. Като кмет на София и като човек, който обича футбола, бих искал в София да се провеждат футболни срещи, на стадионите да има публика и в същото време да бъдат гарантирани сигурността и реда в нашия град“, написа Васил Терзиев в профила си във Facebook.

Терзиев уточни и че е съгласувал шествието и протеста на феновете, призовавайки ги мирно да изразяват своите позиции.

И аз, като всички български фенове, страдам от решението на БФС и състоянието на българския футбол“, написа още той.

Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури постове за контрол и регулиране на движението в района около Националния стадион “Васил Левски”. Столичният инспекторат, съвместно с организатора на футболната среща, ще извърши проверка за състоянието на обекта и зоната около стадиона преди и след провеждането на спортното събитие. Това съобщиха от Столична община.

Във връзка с провеждането на футболната среща се въвежда и промяна в организацията на движение около Националния стадион.

От 08:00 часа до 22:00 часа на 16 ноември се забранява престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион “Васил Левски”,  както и на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” между бул. “Драган Цанков” и ул. “Ген. Гурко” от страната на Националния стадион, на ул. “Ген. Гурко” между бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. “Любен Каравелов”.

Привикаха Борислав Михайлов в парламента (видео)

От 13:00 часа на 16 ноември до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забранява влизането на пътни превозни средства с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” (в участъка между бул. “Драган Цанков” и пл. “Орлов мост”), по ул. “Ген. Гурко” между бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. “Васил Левски”, по бул. “Драган Цанков” между бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. “Пейо К. Яворов”.

Включете се и вие в протеста в четвъртък. Крайно време е българският футбол да получи достойно управление! Ние подкрепяме исканията, ще бъдем там и ще предаваме на живо на gospodari.com!

Известни личности пият “студена вода” за Боби Михайлов и БФС (видео)

30 години от “Парк де Пренс” – Топ 5 на причините да нямаме футболни успехи (видео)

БФС наказа отбор заради протест срещу Боби Михайлов (РЕПОРТАЖ)

Новоизбраният кмет на София подкрепи протеста на футболните фенове

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции