<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207836" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада жена об...

Коледната реклама на “Coca-Cola” е заснета в България

16 Ноември 2023
0 8400

Коледната реклама на “Coca-Cola” е заснета в България. Това се вижда от Instagram профила на компанията в България.

Коледното видео се излъчва в над 80 държави по целия свят от началото на ноември. Телевизионният клип разгръща магията на Коледа със сюжет, изпълнен с примери на приемственост и споделяне на доброто,.

Рекламата разкрива и завръщане на един от най-емблематичните елементи на празничните кампании на “Coca-Cola” – коледния камион. От компанията припомнят, че коледният камион се появява за първи път на телевизионните екрани през 1995 г. Вече повече от четвърт век той е асоциация за настъпващите празници. Те отбелязват още, че скоро ще дадат повече информация и дали коледният камион на “Coca-Cola” ще се завърне отново в България. 

Коледната реклама на &#8220;Coca-Cola&#8221; е заснета в България

“Един Дядо Коледа не стига” – казва коледната рекламна кампания. От компанията обясняват, че идеята на видеото е да напомни на хората колко е важно да бъдат по-сърдечни и открити един към друг, и да правят жестове на добро към околните.

Дете опитва кока-кола за първи път, реакцията му е неописуема (видео)

Новата коледна кампания цели да вдъхнови хората да споделят доброто всеки ден, с или без повод – с всяка добра дума, скромен подарък, благородна постъпка или неочакван комплимент, посочват от компанията и добавят, че така подсказват, че всеки един от тези жестове на добро може да разкрие вътрешния Дядо Коледа у човек, защото един Дядо Коледа не стига.

Коледната реклама на “Coca-Cola” е заснета в България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции