<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207856" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Водно оръдие и 1600 полицаи за протеста срещу БФС (видео)

16 Ноември 2023
0 1109

1600 органи на реда с водно оръжие ще се грижат за случващото се на протеста около националния стадион по време на евроквалификацията между България и Унгария, информира Sportal.bg.

Около три часа преди мача, полицейското присъствие на националния стадион „Васил Левски“ вече е засилено. Все още трафикът по улиците не е ограничен.

Двубоят между отборите на България и Унгария ще се играе днес, 16 ноември, от 19 часа, без публика, на Национален стадион “Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща и на протестните действия полицаи ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. 

Водно оръдие и 1600 полицаи за протеста срещу БФС (видео)
източник: Sportal.bg

На обособени пунктове, изградени около спортното съоръжение и в района на протестите, служители на реда ще извършват щателни проверки. Предприети са стриктни мерки за недопускане на участници в протестите, носещи забранени вещи и предмети – огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми, и чадъри. От полицията обръщат внимание, че след 20:00 часа малолетните следва да бъдат с придружител.

Включете се и вие в протеста в четвъртък. Крайно време е българският футбол да получи достойно управление! Ние подкрепяме исканията, ще бъдем там и ще предаваме на живо на gospodari.com!

Известни личности пият “студена вода” за Боби Михайлов и БФС (видео)

30 години от “Парк де Пренс” – Топ 5 на причините да нямаме футболни успехи (видео)

БФС наказа отбор заради протест срещу Боби Михайлов (РЕПОРТАЖ)

Водно оръдие и 1600 полицаи за протеста срещу БФС (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • фарс

    16 Ноември 2023

    За какво им е водното оръдие. Не се очаква битка между фенове.

Реакции