<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207967" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 20 души са ...

Бербатов опроверга лъжата на СДВР за бой между агитки (видео)

17 Ноември 2023
0 5658

Футболната легенда и основен опонент на Боби Михайлов Димитър Бербатов опроверга лъжата на СДВР за бой между агитки в интервю за bTV.

“Изказах своята подкрепа за мирен протест. Аз бях там още в 17:00 ч., за да видя как се събират хората и да наблюдавам какво се случва. Исках да изпълня гражданския си дълг”.

Ние открито протестираме две години и половина. Видях безпрецедентно обединение на феновете. Всички бяха там, за да протестират. Ако ги бяха пуснали на стадиона, нямаше да има кръв. Те не протестират срещу отбора, а срещу ръководителите. Бой между феновете вътре в самия протест нямаше. Не съм видял. ЦСКА и Левски бяха рамо до рамо. След 18 години некомпетентност и довеждане на футбола до това ниво, можеше да се очаква нещо по-сериозно.

Първоизточникът е ясен. Средният пръст, който показа вицепрезидентът на БФС снощи, обобщава всичко, което се случва. Отговорността е на БФС. Незабавна оставка! Ще се опитам от УЕФА да получа писмата и кореспонденцията, която са водили с БФС”, каза oще бившият капитан на България.

Бербатов опроверга лъжата на СДВР за бой между агитки (видео)

Тежко пострадали след атаките на полицията на протеста срещу Боби Михайлов (видео 18+)

Коментарът на “Господарите”

Както знаете, ние също бяхме сред протестиращите. И видяхме агресия. Особено ярка от страна на полицаите, които нападнаха протестиращи, репортери, оператори и изобщо всякакви хора, които им се “изпречат”, независимо дали са виновни за вандалските прояви, или не. Нещо повече – на призивите да спрат с агресията, слуители на реда отговаряха с още агресия.

Срамно е, че вместо да се грижат за реда, полицаите главно избиват комплекси. Срамно е, че това са същите полицаи, които през 2020 година биеха хора под колоните на Народното събрание, но последици за тях нямаше. Явно е повод за гордост и повишения това поведение.

И все пак – основната вина за случилото се е на Боби Михайлов и компания, които независимо какво се случва не подават оставки. Срастнали са се с постовете си. Явно извън БФС няма как да се реализират. Жалко, много жалко управление на футбола, което е крайно време да напусне! ОСТАВКА!

Бербатов опроверга лъжата на СДВР за бой между агитки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции