<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207986" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестът ср...

ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър, Пеевски го защитава (видео)

17 Ноември 2023
0 337

ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър, Пеевски го защитава, става ясно от изказвания на лидерите на партиите пред NOVA.

Съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков обяви, че оставката на Калин Стоянов е наложителна след погрома в София вчера вечерта.

Атанас Атанасов добави, че от оперативна гледна точка не е била създадена необходимата организация на структурите на МВР за опазване на обществения ред. „ПГ е единодушна, настояваме пред министър-председателя да бъде поискана оставката на вътрешния министър”, каза Атанасов.

От друга страна санкционираният по “Магнитски” председател на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски обяви, че ПП-ДБ искали оставката на силовия министър, защото “не им помогнал за изборите”.

“Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в полза на ПП-ДБ. Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и затова му искат оставката”. Това каза още Пеевски.

ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър, Пеевски го защитава (видео)

Коментарът на “Господарите”

Цинично е вчерашният скандал заради неотстъпващите постовете си шефове на БФС да се политизира. Най-нормалното действие след поведението на полицаите, пребили десетки мирно протестиращи, удряли и журналисти, сред които и нашия екип, е да се поиска оставката на вътрешния министър. Очевидно той е неспособен да организира адекватно полицейско присъствие на такова събитие.

Още по-очевидно е, че Боби Михайлов и компания също трябва да напуснат постовете си. Веднага.

Нагли, по-нагли, най-нагли! (Коментарът на “Господарите”)

ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър, Пеевски го защитава

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции