<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207996" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвиняемият ...

Краят на една ера: Снуп Дог се отказа от пушенето

17 Ноември 2023
0 2964

Ставаме свидетели на края на една ера – световноизвестният рапър и канабис икона Snoop Dogg се отказва от пушенето. Това обяви самият той в платформата X.

52-годишният изпълнител написа „Отказвам пушенето“ заедно с черно-бяла снимка на себе си с обяснителен текст.

Съобщението на снимката гласи: „След много обмисляне и разговор със семейството ми, реших да откажа пушенето. Моля, уважавайте личното ми пространство в този момента. Snoop Dogg.”

Краят на една ера: Снуп Дог се отказа от пушенето
източник: X / Snoop Dogg

Снуп Дог разкри защо вече не чуваме много от Еминем

На мнозина е известно, че Snoop Dogg пуши много, ама наистина много. Дотолкова, че певецът се е превърнал в синоним на употребата на марихуана. Според хора от антуража му през ръцете му са минавали “между 75 и 150 джойнта всеки ден“, така че е нормално твърдението на изпълнителя да да е прието с недоверие.

Много от потребителите мислят, че съобщението му в социалните медии е шега, но други смятат, че той наистина се отказва. Със сигурност най-шокирана от новината е била “професионалният свивач” на Snoop Dogg.

Досега рапърът плаща на жена на име Renegade Piranha, за да му свива цигарите с канабис.

Познавах едно момиче, което се занимаваше със Snoop’s Premium Nutrients. Това е марка, която той има с наистина невероятни първокласни хранителни вещества, с които можете да отглеждате наистина невероятни… първокласни неща.”, разказва Renegade Piranha.

Той търсеше някой, който да свива за него и момичето, предполагам, му е казала, че се справям добре“. говори тя.

Snoop разкрива, че е плащал на служителката си „някъде между 40 000 и 50 000 долара на година“, заедно с предимства като „безплатна трева“ и „всички платени разходи“.

Причините за решението на суперзвездата са все още неизвестни.

Краят на една ера: Снуп Дог се отказа от пушенето

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции