<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208038" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сектор Г конт...

Полицейски произвол, агресия и наглост по време на протеста срещу Боби Михайлов (Коментарът на “Господарите”)

17 Ноември 2023
0 12907

Полицейски произвол, агресия и наглост по време на протеста срещу Боби Михайлов видя Йордан Георгиев и ви представя събитията от вчера в Коментарът на “Господарите”.

Докато на терена на стадион Васил Левски националният отбор играеше евроквалификация срещу Унгария без публика, отпред хиляди протестираха срещу управлението на Борислав Михайлов и компания. Част от тези, които преди години с успехите си изкарваха хората по улиците да празнуват, сега ги накараха да излезнат и да поискат звучно оставката на хората, които превърнаха българския футбол в посмешище. 18-годишното управление на Михайлов и Сие направи така, че на вчерашния протест цветът и клубната принадлежност да нямат значение.

Полицията нападна нашия екип на протеста срещу Боби Михайлов, има и други ранени (видео)

Общата цел на хилядите пред националния стадион беше незабавната оставка на цялото ръководство на БФС.

Събитие безпрецедентно в историята на българския футбол. За съжаление мирният в началото протест прерастна в истинска улична война. Сблъсъците между протестиращи и полицията доведе до множество ранени, ударени журналисти, запалени превозни средства и кофи за боклук, изпочупени заведения и общинска собственост. Центърът на София се превърна в бойно поле и военна зона. Включително и екипът на “Господарите” в лицето на репортера ни Дани Йорданов усети агресията на полицията по време на протеста. За радост без сериозни последствия. За разлика от други участници в протеста. 

Полицейски произвол, агресия и наглост по време на протеста срещу Боби Михайлов (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

Някои от кадрите, показващи полицейски произвол, доведоха да уволнения уволнения в МВР и искането за оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. А прокуратурата най-после започна проверка на Борислав Михайлов и ръководената от него организация. Забележете – във връзка с множество  публикации в медиите за злоупотреби и нарушения. За съжаление отново се прочухме с поредния абсурд и сцени, които се въртят в цяла Европа.

Но обществеността и тези , които снощи протестираха все още чакат най-логичното и нормално решение – ОСТАВКАТА НА БОБИ МИХАЙЛОВ И КОМПАНИЯ.

Вместо срам, съжаление и извинение снощи българските фенове получиха ето тези невероятни и мъдри обяснения на управляващите от базата в Бояна.

Средният пръст на Емил Костадинов е красноречив и казва всичко. Оставка на куково лято. Вие си протестирайте, ние ще си управляваме. Хората са прави. Те за какво са виновни ????

Полицейски произвол, агресия и наглост по време на протеста срещу Боби Михайлов

За протестите, за празните трибуни снощи или цирка със стадиона за провеждането на мача, за катастрофалното състояние на българския футбол, за падението на националния отбор и престижното 78-мо място в света. Че Кой им иска оставката? Кажи речи почти цяла България.

Но наглите и безгрешните от БФС най-много да си пишат още някоя шестица. Уважаеми легенди. Уважаеми Боби, Емо и Данчо. Вие, които ни донесохте толкова радост преди много години и бяхте истински мъжкари на терена. Ако ви е останала капка достойнство, си подайте оставките. Времето ви отдавна изтече и хората не ви искат. Какво още трябва да се случи, за сложите край на мъките на клетия футболен фен.

Полицейски произвол, агресия и наглост по време на протеста срещу Боби Михайлов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции