<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицейски п...

Агресия, БФС и кошмар в столична болница в Топ новините тази седмица (видео)

17 Ноември 2023
0 8489

Агресия, БФС и кошмар в столична болница събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Десетки ранени по време на протеста срещу Боби Михайлов и БФС в София. Полицията използва водни оръдия и сълзотворен газ. Ранени са много мирни протестиращи и журналисти. Оставки все още няма.

Мачът България-Унгария все пак се състоя на националния стадион “Васил Левски”, но без публика. Резултатът е 2 на 2 след автогол на България в края на срещата. В отговор на протестите Емил Константинов от БФС размаха среден пръст.

От ПП-ДБ поискаха оставката на вътрешния министър Калин Стоянов заради безредиците в столицата. Академик Денков отстрани от длъжност заместника му Стоян Темелакиев. Прокуратурата пък ще проверява за злоупотреби Боби Михайлов и компания.

Вторият вот на недоверие срещу правителството така и не стигна до гласуване. И първото, и второто заседание за него приключиха поради липса на кворум. Опитите на БСП, “Възраждане” и “Има такъв народ” да свалят правителството продължават.

Скандал избухна в столичната болница ИСУЛ. Причината – пациентите на отделението по онкохематология от месеци са без топла вода. От лечебното заведение твърдяха, че причината е технически проблем. Но малко след разгласяването на случая топлата вода изведнъж потече. 

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Агресия, БФС и кошмар в столична болница в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции