<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208173" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стилиян Петр...

Футболните ни национали завършват квалификациите в Сърбия днес

19 Ноември 2023
0 276

Футболните ни национали завършват квалификациите в Сърбия днес. Мачът ще се проведе от 16.00 ч. на новия стадион в Лесковац и ще бъде предаван по БНТ.

Срамната футболна вечер завърши и със срамен автогол на мача България – Унгария

Срещата е последен шанс за България да вземе победа през тази година. В девет срещи през годината до момента тимът има 3 равенства и 6 загуби, като слабите резултати доведоха до уволнението на Младен Кръстаич и смяната му с Илиан Илиев, който дебютира с равенство срещу Унгария.

Националите излизат срещу един от фаворитите в групата и на фона на напрежението в българския футбол, довело до протеста срещу БФС и сблъсъците в София в четвъртък. Илиев се надява отборът да покаже добра игра и спокойствие, както го направи срещу Унгария. “Много е важно за нас да подходим по същия начин. Да сме по-спокойни. Много хора очакваха Унгария да ни разгроми. Това, което искам, е да играем по същия начин – с характер. И да покажем, че сме живи. Както го направихме в мача с Унгария”, каза Илиев.

Футболните ни национали завършват квалификациите в Сърбия днес
снимка: сайт на БФС

В домакинството срещу Сърбия в Разград националите бяха близо до успеха, но допуснаха изравнителен гол в продължението. Сърбия гони поне точка, за да си осигури участие на Евро 2024, тъй като Черна гора все още има шанс да се класира при победа срещу Унгария.

Въпреки цялостната нажежена ситуация покрай протеста срещу БФС, агресията, която се прояви извън стадиона, но по време на срещата България-Унгария. И цялото желание за промяна в ръководството на Българския футболен съюз, ние се надяваме и пожелаваме на момчетата да забравят за миг проблемите, и да играят достойно за родината си. Успех!

НАЧАЛОТО НА КРАЯ на Боби Михайлов начело на БФС (видео)

Футболните ни национали завършват квалификациите в Сърбия днес

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции