<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208372" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 55-годишен мъж...

Изнасилената ученичка от Сливен си спомня за ужаса от преживяното (видео)

21 Ноември 2023
0 542

Изнасилената ученичка от Сливен си спомня за ужаса от преживяното. Почти година момичето е насилвано със заплахи и оръжие от 55-годишен мъж, който е арестуван от полицията с обвинения за изнасилване и блудство, става ясно от репортаж на bTV.

Когато кошмарът за момичето започва, то е на 18 години. Мъжът е от селото на баба му и дядо му.

Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс.“, разказва потърпевшото момиче.

55-годишен мъж изнасилвал ученичка в продължение на една година (видео)

С всяка следваща среща той ме изнудваше с клипове и голи снимки – че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас“, казва още то.

Изнасилената ученичка от Сливен си спомня за ужаса от преживяното (видео)

Момичето се затваря в себе си и спира да говори с приятелките си

Мъжът пристига в дома на девойката, когато майка ѝ я няма. Казва ѝ, че от затвора се излиза, но от гробищата – не. Майката регистрира обаче промените в поведението на дъщеря си и слага камери в дома им, за да види какво се случва.

Братът на момичето е шокиран. Той се свързa с bTV, за да даде гласност на случилото се. Има и други случаи с момичета, станали жертва на мъжа. Момчето казва, че се страхува за сестра си и семейството си. 

Мъжът държи затворена и 23-годишна жена. Не я пуска да ходи до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а след това я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Заплашва я, че ще я убие.

Коментарът на “Господарите”

Изнасилвачът може да получи от две до осем години затвор. От 2 до 8! За подобни зверства и 80 години са малко, но явно за родното правосъдие подобно наказание е абсолютно достатъчно за година на блудстване и насилие над две жени.

Така излиза, че насилникът може да излезе от затвора, докато жертвите и техните семейства все още се възстановяват от кошмара, който той им е причинил. След това той ще е свободен отново да ги навести или да си избере нови мишени.

Така работи българското законодателство. Затова и потърпевшите са склонни да мълчат и да търпят. Затова и зверове бродят по улиците ни и дебнат децата ни.

Въпреки това апелираме всеки, който има нужда, да не се страхува, а да потърси помощ! А ние от “Господарите” ще продължаваме да преследваме насилниците и да търсим справедливост.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции