<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=209379" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът реши, ч...

Задържаният за убийството в Цалапица не се укривал сам

29 Ноември 2023
0 664

Задържаният за убийството в Цалапица не се укривал сам, предаде bTV. Рангел Бизюрев е обвинен за трагичното убийство на Димитър Малинов. Той беше арестуван днес в провинциален град на Дания. Задържането се е случило малко след 9:40 часа българско време.

Арестуваха заподозрения за убийството в Цалапица

Оказва се, че Бизюрев не само се укривал там, но дори започнал работа във фирма за почистване на стъкла. Това било възможно, тъй като той дълго е живял в чужбина и е успял да изгради мрежа от контакти.

Задържаният за убийството в Цалапица не се укривал сам

По-рано обвиняемият е пребивавал в Германия. Това обявиха на брифинг на Окръжната прокуратура в Пловдив. Вероятно Бизюрев е притежавал и други фалшиви документи за самоличост.

Майката на убития Димитър от Цалапица: Прикриват нещо, има голям чадър (видео)

Очаква се произнасянето на компетентните съдебни органи. Все още няма яснота кога точно Рангел Бизюрев ще пристигне в България. Подробна информация не може да бъде предоставена, тъй като се води досъдебно производство.

Убийството на Димитър е пореден знак за тотално отсъствие на държавата като закрилник на хората. Въпреки всички сигнали убиецът съвсем спокойно не просто е извършил това зверство, но е напуснал България. Надяваме се неговото задържане да даде поне малко спокойствие на семейството на Димитър, както се надяваме и на последвала адекватна присъда за това зверство!

Задържаният за убийството в Цалапица не се укривал сам

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • mmmm

    29 Ноември 2023

    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex

Реакции