<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=209671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оставки, скан...

Стоичков: Вече 18 години българският футбол върви към блатото! (видео)

01 Декември 2023
0 1284

Стоичков: Вече 18 години българският футбол върви към блатото! Най-великият български футболист коментира БФС и родния футбол.

Първият бит от полицаи на протеста срещу БФС пред “Господарите”: Усещах, че нещата вървят към фатален край (РЕПОРТАЖ)

Единственият българин, носител на “Златна топка” ще бъде гост в предаването “Код Спорт Подкаст” с водещи Владимир Памуков и Красимир Минев. Те загатнаха какво се очаква от епизода с Камата – истини за родния футбол и мнение около скандала с БФС.

“Тръгват от Витоша надолу – без найлон, без шейна, без ски. Директно кьм блатото. Всеки замълча, всеки се направи на умния писач”, казва Стоичков в краткото видео, което анонсира голямото интервю. Първият гост в предаването беше финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев. Слуховете от преди години гласяха, че именно крупният бизнесмен е отказал Стоичков да се бори за президентския пост в БФС.

Стоичков: Вече 18 години българският футбол върви към блатото! (видео)
снимка: Youtube/Код Спорт Подкаст

Припомняме, че на 16 ноември стотици фенове от различни футболни клубове се обединиха и се включиха в национален протест, предизвикан и от скандалите около евроквалификацията България – Унгария. Исканията им са за оставка на ръководството на БФС и провеждането на нов конгрес. Напрежението ескалира и достигна до големи последици. Множество бяха задържани след като кофи за боклук бяха подпалениПолицията използва водно оръдие, за да въдвори ред. След това навлезе в редиците на протестиращите, над 20 души бяха ранени и потърсиха Спешна помощ. Нападнат бе и екипът на „Господарите“. 

Полицейското насилие достигна ново дъно по време на протеста срещу БФС (видео)

Видео: Youtube/Код Спорт Подкаст

Стоичков: Вече 18 години българският футбол върви към блатото!(видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции