<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=209969" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха на...

След скандал в дискотека пиян мъж завлича охранител с колата си и се удря в сграда (видео)

05 Декември 2023
0 504

Пиян мъж се заби с автомобила си във фасадата на зала за събития, като завлича охранител, който се опитал да го свали от колата му. Екшънът се разиграл в Пловдив, съобщава Trafficnews.bg.

Проблемът започва в дискотеката. Клиентът беше във видимо неадекватно състояние. Започна да опипва момичета и жената, която беше с него, помоли охраната да го изведе. Така се стигне до агресията от страна на господина.”, разказва пред NOVA Антония Камберева, управител на нощния клуб.

Пореден юнак със 7 акта и отнети точки въртя гуми в центъра на Враца (видео)

След скандал в дискотека пиян мъж завлича охранител с колата си и се удря в сграда (видео)
източник: TrafficNews

Жената се качи в техния автомобил и го помоли да тръгнат. Мъжът прояви арогантно поведение към нас. После отиде на шофьорското място при нея и ѝ каза да слиза. Тя не пожела и той я удари. Тя се премести на задната седалка, а мъжът се качи и потегли с голяма скорост. Засили колата срещу нас. Удари един два конуса и спря на метър от входа на дискотеката. Затичах се, успях да отворя вратата на автомобила и се опитах да извадя човека. Същевременно той беше натиснал задната скорост и с навит десен волан ме загреба и удари фасадата на сградата.”, обясни охранителят на нощния клуб.

По думите му, когато полицията идва, пияният се опитва да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показала 1,33 промила. Тази за наркотици също дала положителен резултат. Мъжът е задържан за срок от 72 часа.

Коментарът на “Господарите”

Пореден истински мъжкар. Напива се и се дрогира, тормози други жени и персонала на заведението, бие приятелката си, шофира пиян, като застрашава живота на друг човек и накрая катастрофира. Направо приказка.

Не знаем какво ще бъде наказанието му, но призоваваме полицията да вземе адекватни мерки срещу него.

Очакваме вашите сигнали за всякакви такива инциденти, нередности и злоупотреби на gospodari.com

След скандал в дискотека пиян мъж завлича охранител с колата си и се удря в сграда (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции