<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=209978" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Подобриха ре...

Трагедия в Пловдивско: Мъж уби родителите на жена си и се самоуби

05 Декември 2023
1 585

Трагедия в Пловдивско: Мъж уби родителите на жена си и се самоуби. Случаят е от пловдивското село Маноле, предаде bTV.

Сигналът е подаден снощи от съпругата на извършителя на тел. 112 малко след полунощ. В имота е имало и други хора – възрастна жена с увреждане и деца.

Убиецът е на 40 г., а жертвите му – 61-годишен мъж и 57-годишна жена. Стрелял е с пушка, за която няма разрешително, обявиха от полицията. Прострелял е и брата на съпругата си, който е на 36 г. Мъжът е откаран в пловдивската болница, състоянието му е стабилно.

Почти година след убийството за шише ракия, непълнолетните извършители получиха присъди

Трагедия в Пловдивско: Мъж уби родителите на жена си и се самоуби
Снимка: Емил Кацаров / bTV

След подадения сигнал органите на реда са щели да щурмуват къщата, но около 02:00 ч. през нощта мъжът се е самоубил.

В момента на място са главният секретар на МВР Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на областната полиция Георги Чергов.

Извършеното е в резултат на влошени семейни отношения. Бяхме подготвили и за действие и отряда за специални операции. Разпитват се свидетели, разговаряно е и с децата на семейството”, уточни главният секретар на МВР.

Българско правосъдие: 15 години майка чака справедливи присъди за убийците на сина ѝ (видео)

Коментарът на “Господарите”

“Влошени семейни отношения” не са оправдание да отнемеш два невинни живота. В действията на извършителя няма и капка човещина, щом толкова хладнокръвно убива свои близки. Очевидно не е имал смелостта да понесе последствията от извършеното и затова е решил да отнеме и своя живот. За съжаление, няма как да знаем къде точно се крие истината. Това обаче, което оставя убиецът след себе си, е едно разбито семейство, което е травмирано завинаги.

Съболезнования на семейството на жертвите!

Трагедия в Пловдивско: Мъж уби родителите на жена си и се самоуби

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции