<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210382" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандален га...

Оставки и уволнения в Топ новините тази седмица (видео)

08 Декември 2023
0 5882

Оставки и уволнения събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Уволиха директора на “Пирогов” професор Валентин Димитров. Причината – критичен доклад за състоянието на болницата. Освобождаването му от длъжност предизвика сътресения в “некоалицията”. Той получава пълна защита от ГЕРБ и ДПС начело с Делян Пеевски.

Оставки и уволнения в Топ новините тази седмица (видео)

Въпреки че подадоха оставки управителят и подуправителят на Националната здравноосигурителна каса остават на работа. Това стана след като ГЕРБ и ПП-ДБ обявиха, че започват да пишат механизъм за назначенията в регулатори и други органи.

Най-после повдигнаха обвинение на бившия кмет на Варна Иван Портних за замърсяването на Варненското езеро. Грозят до между 2 и 8 години затвор, както и солидна глоба.

На всички гранични пунктове започнаха да връчват актове и постановления за неплатени глоби от КАТ. Това предизвика хаос и километрични опашки на по-големите изходи от страната.

Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за шеф на Българския футболен съюз. Той обеща до края на кампанията никой от неговия екип да не говори против останалите кандидати за поста.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Оставки и уволнения в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции