<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210537" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хората на Нав...

Треньорът на “Сакраменто Кингс” хвали Александър Везенков

10 Декември 2023
0 590

Треньорът на “Сакраменто Кингс” хвали Александър Везенков. Майк Браун изтъкна фигурата на българския баскетболист, който беше с ключва роля за победата със 114:106 над “Финикс Сънс”.

Българка съживи носия на 100 години и получи признание от ЮНЕСКО (видео)

Треньорът на &#8220;Сакраменто Кингс&#8221; хвали Александър Везенков

Саша завърши трети по резултатност в своя отбор и бе най-добър от играчите, влезли от пейката. Той записа 14 точки, 3 борби, 2 асистенции и 3 откраднати топки за 20 минути игрово време.

„Най-голямата ни победа беше при борбата в нападение. Барнс и Сабонис хванаха по четири борби, а Саша се включи от пейката с три доста важни борби в нападение. Той знае как да играе, не е обикновеният новобранец. В кариерата си е имал сериозни моменти, мачове и стрелби. Колкото повече време минава, толкова по-комфортно започва да се чувства на терена. Той може да вкарва по всякакви начини, да взима борби в нападение и да стреля тройки. Опитен играч е и знае как да вземе това, което ти дава защитата. Везенков е способен, вече получава повече игрово време и се чувства все по-комфортно“, заяви Браун.

Треньорът на “Сакраменто Кингс” хвали Александър Везенков

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции