<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ергенските и...

„Падението на още един бивш национален вратар“: Треньор в „Лудогорец“ се удря сам (видео)

11 Декември 2023
0 2136

„Падението на още един бивш национален вратар“: Треньор в „Лудогорец“ се удря сам. Става дума за бившия национален вратар Здравко Здравков, който бе в епицентъра на неприятните сцени след победното попадение на „Лудогорец“ срещу ЦСКА, пише Фокус. Голмайсторът и бивш играч на ЦСКА Спас Делев донесе победата на шампионите с късен гол, но националът реши да се радва пред Сектор “Г”. Това разгневи трибуната с най-темпераментните привърженици на “Армейците”. Към играчите на „Лудогорец“ полетяха прът от знаме и една топка, а в суматохата Здравков се строполи на земята и му трябваха няколко минути, за да бъде изправен.

„Падението на още един бивш национален вратар“: Треньор в „Лудогорец“ се удря сам (видео)
Снимка: стопкадър/видео

Нов протест срещу БФС и Боби Михайлов

Първоначално изглеждаше така, че бившият вратар на „Левски“, който в момента е треньор на вратарите в „Лудогорец“, е ударен тежко. По-късно в социалните мрежи се появи видео. На кадрите се вижда, че Здравков намества шапката си и се удря сам, след което пада на тревата.

Падението на още един бивш национален вратар…буквално и преносно!

Наместваш си шапката и сам си удряш headshot … безценно и също толкова жалко!

Сега очаквам БФС да накаже ЦСКА“, пише Владислав Филипов, който публикува видео във Facebook.

„Падението на още един бивш национален вратар“: Треньор в „Лудогорец“ се удря сам (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    12 Декември 2023

    Имаше друг клип в който се вижда как беше уцелен с футболна топка в главата кой от двата е фалшив си ги намерете и проверете!

Реакции