<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210918" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фен сдружени...

Сираков: Изнудват ме да прехвърля акциите на Левски, но това няма да стане (видео)

13 Декември 2023
0 162

На някои от феновете трябва да им кажа, че с мен много по-лесно се постигат нещата с добро, отколкото с лошо. Но да се опитват да ме притискат и да ме рекетират да прехвърля акциите на клуба – това няма да стане. Ето, казвам го ясно и категорично, за да се знае. Въпреки това съм готов да водя разговори на всякаква тема с всеки един човек.“. Това каза на пресконференция мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, показва Gong.bg.

Сираков представи отчет за дейността и резултатите на клуба за 2023 г., а също така и визията си за развитие за 2024 година.

Фен сдружението “Левски на левскарите” иска да стане собственик на клуба с близо 10% от акциите (видео)

Сираков: Изнудват ме да прехвърля акциите на Левски, но това няма да стане (видео)

На събитието присъстваха още изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

Искам да се извиня на цялата синя общност, тъй като в последните месеци изглеждахме малко капсулирани. Имам вина, но това е от независещи от мен причини. Много от нещата, за които работим, изискваха пълна конфиденциалност. Оттук нататък това ще се промени и ще достига до вас нужната информация. Всеки месец по един или друг начин ще информираме всички левскари какво се случва в клуба.“, бяха първите думи на Сираков.

Сираков: Изнудват ме да прехвърля акциите на Левски, но това няма да стане (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции