<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майка пробод...

Майката, нападнала служителка на варненска детска градина, е настанена в лечебно заведение (видео)

14 Декември 2023
0 340

Майката, нападнала служителка на детска градина във Варна, е настанена в специализирано лечебно заведение, става ясно от репортаж на NOVA.

41-годишната жена нападна медицинската сестра с остър предмет. На място били извикани полиция и Спешна помощ. Медиците са прегледали пострадалата, която е в добро общо състояние, с повърхностна порезна рана. Целият персонал на ДГ „Българче” е шокиран от случилото се. За щастие, децата не са станали свидетели на нападението.

Майката, нападнала служителка на варненска детска градина, е настанена в лечебно заведение (видео)
въпросната детска градина. Стоп кадър: NOVA

Говорителят на ОДМВР-Варна Светла Златева уточни, че нападателката е заловена почти веднага в района на детската градина. Мотивите за агресията все още се изясняват. Острият предмет, който тя е използвала също не е открит.

Майка прободе с остър предмет медицинска сестра във варненска детска градина

“По думите на медицинската сестра жената я е нападнала с думите, че са агресивни спрямо детето ѝ. Извършителката не признава подобно нещо по време на разпитите.”, говори Златева.

Служители на детската градина споделят, че тя редовно проявявала “свръхзагриженост” за детето си, каза Елена Кенарова от дирекция “Образование и младежки дейности” в община Варна.

По случая е образувано досъдебно производство, а майката е настанена в специализирано лечебно заведение.

Зловещ случай, за който се радваме, че е завършил без сериозно пострадали. Надяваме се мотивите за нападението да бъдат установени и майката да получи адекватно наказание.

Можете да ни подавате сигнали за всякакви подобни инциденти, злоупотреби и нередности на gospodari.com

Майката, нападнала служителка на варненска детска градина, е настанена в лечебно заведение (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    14 Декември 2023

    Склонен съм да вярвам на майката от колкото на служителите на детската градина. Отношението към децата не еднакво и го казвам като човек който живее срещу детска градина и наблюдавам как им крещят на двора!

Реакции