<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211198" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първото изда...

МОЧА и прокурорска пералня в Топ новините тази седмица (видео)

15 Декември 2023
0 11736

МОЧА и прокурорска пералня събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Най-после започна премахването на монумента на червената окупационна армия. Символично беше отрязан първо стърчащият десетилетия над главите на столичани шмайзер. Последваха го част от телата на други фигури.

Събитието от центъра на София провокира просъветските “Възраждане”, БСП подкрепени от “Има такъв народ” да протестират – и пред паметника, и в пленарна зала. Те саботираха пленарните заседания в четвъртък и петък.

МОЧА и прокурорска пералня в Топ новините тази седмица (видео)

Бюджетът за 2024 година мина на първо четене в парламента. Все още обаче не се е стигнало до окончателното му гласуване заради непрекъснатия бойкот от страна на някои политически сили.

Прокуратурата прекрати разследването за изнудване срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, по което те бяха арестувани преди година. Обвинението обаче не дава информация къде са въпросните 60 милиона лева, за които Божков твърди, че са предадени на Владислав Горанов, за да стигнат до Борисов.

Най-после внесоха обвинителния акт срещу Георги Георгиев – мъжът, обвинен в брутално насилие над Дебора от Стара Загора. Междувременно протестиращите в нейна защита станаха Човек на годината.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

МОЧА и прокурорска пералня в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • РусоФак

    01 Януари 2024

    Гърчете се червени кхмери! Васални, утайки, грачете докато прегракнете и започнете само да свистите, като празни кратунки на стобор на

Покажи всички Скрий

Реакции