<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211384" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първи разказ ...

4 години затвор за рецидивиста от Добрич, който наряза жена си с макетно ножче

17 Декември 2023
0 427

Делото срещу Илтер Асанов – Шалтера, е приключило с влязла в сила присъда. Според нея той е осъден да изтърпи ефективно наказание лишаване от свобода за срок от 4 години при първоначален строг режим, съобщава за Про Нюз Добрич говорителят на Районната прокуратура Даниел Илиев.

Съдебномедицинската експертиза сочи, че пострадалата е получила обезобразяване на лицето.

В следобедните часове на 12 октомври, жената се намирала в игрална зала в град Добрич, когато при нея дошъл Шалтера. След словесен сблъсък помежду им, мъжът се заканил да убие жената с макетен нож. Намушкал я в ръката, след това успял да ѝ нанесе порезни рани в областта на лицето и шията. Така ѝ причинил средна телесна повреда. Наложило се раните на жената да бъдат шити.

Рецидивист се похвали в социалните мрежи как е нападнал и нарязал жена си в казино в Добрич

Припомняме, че в социалните мрежи Илтер Юмеров Асанов-Шалтера се похвали, че е намушкал жена си и отива в Районното управление, за да се предаде.

4 години затвор за рецидивиста от Добрич, който наряза жена си с макетно ножче
Илтер Асанов. Източник: Про нюз Добрич

Коментарът на “Господарите”

Припомняме, че Илтер Асанов – Шалтера е добре известен на органите на реда и е осъждан многократно. Включително за закана за убийство, средна телесна повреда по хулигански подбуди и палеж на автомобил. През август 2020г. на изхода на Добрич посока Варна, той е нанесъл побой и е стрелял по шофьор, който неволно го е засякъл на пътя.

Поредният рецидивист, обезобразил жена с макетно ножче, защото се мисли за недосегаем. 4 години за насилник, който парадира със стореното в социалните мрежи и който най-вероятно няма да излежи цялата си присъда.

През това време жертвата му трябва да се възстановява от физическото и психическо насилие и да се страхува от момента, в който нейният нападател ще излезе на свобода.

4 години затвор за рецидивиста от Добрич, който наряза жена си с макетно ножче

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции