<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211395" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж засне как...

Деца потрошиха с ледени топки предното стъкло на движеща се кола (видео)

18 Декември 2023
0 568

Деца потрошиха с ледени топки предното стъкло на движеща се кола, разказва потърпевшият шофьор Димо Кючуков в ефира на NOVA. Случаят е от столичния булевард “Александър Малинов”. Инцидентът се разминава само с материални щети, а шофьорът успява да реагира своевременно. 

Видеорегистратор на друг автомобил успява да улови и момента, както и извършителите на опасните вандалски действия.

Потърпевшият Димо Кючуков разказа в ефира на „Здравей България”, че пътувайки по булеварда посока квартал „Дружба” две деца на възраст около 15 -16 години са започнали да хвърлят снежни топки по преминаващите автомобили.  Те попадат върху автомобила му и чупят предното стъкло. След като виждат какво са направили младежите напускат мястото. Кючуков звънни на телефон 112, а органите на реда пристигат на мястото на инцидента. „Можеше да стане катастрофа или някой да пострада”, добавя той.  Димо Кючуков се надява извършителите да бъдат разпознати, а родителите да вземат отношение за техните действия.

Деца потрошиха с ледени топки предното стъкло на движеща се кола (видео)

Шофьор стреля по деца, хвърляли снежни топки по колата му (видео)

Коментарът на “Господарите”

Тривиално е да го кажем но – възпитавайте си децата! Не може да се приема за детска игра рушенето на чужда собственост. Надяваме се извършителите да бъдат хванати и да платят за щетите – само така ще научат урока си, че опасните игри нямат място в градска среда.

Деца потрошиха с ледени топки предното стъкло на движеща се кола

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции