<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211463" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цирков акроб...

Д-р Мирослав Ненков пострада, след като падна в необезопасена дупка

18 Декември 2023
0 593

Д-р Мирослав Ненков пострада, след като падна в необезопасена дупка. Инцидентът е станал в района на бул. „Васил Левски” и ул. „6-и септември”. Към момента дупката е обезопасена с метални ограждения и ленти от Дирекция “Аварийна помощ и превенция”, предава NOVA.

Кола пропадна в дупка, причинена от авария в Пловдив (снимки)

„Часове наред след моето обаждане нямаше никаква реакция. Трябваше да се изпрати човек с ватенка, за да забоде кол на тази дупка. Самият аз потърсих нещо такова, за да го сложа и да не пострадат други хора. Подходих граждански отговорно. Можех да заведа спокойно дело за неимуществени щети, което в рамките на година щях да спечеля. Само че, това което щях да спечеля, нямаше да дойде от този, който е виновен, а от моя и вашия джоб, защото бюджетът е обществен“, разказа д-р Ненков.

Д-р Мирослав Ненков пострада, след като падна в необезопасена дупка
снимка: iStock

Това е поредният случай, в който необезопасени със знаци дупки причиняват щети на пешеходци. Силно се надяваме, че отговорното отношение може да ни предпазва един-друг. Защо трябва да се случи нещо лошо, за да се предприемат необходимите мерки, които трябва да ги има изначало? Необходим е по-голям контрол на подобни обекти! Но докато това се случи – внимавайте и си гледайте в краката!

Д-р Мирослав Ненков пострада, след като падна в необезопасена дупка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции