<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211551" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Повече от 3 ме...

БФС, ЦСКА, Наско Сираков и неразказани истории в „Шампионски игри“ (видео)

19 Декември 2023
0 16830

БФС, ЦСКА, Наско Сираков и неразказани истории в „Шампионски игри“ с Краси Балъков и Лъчезар Танев. Те са гости в новата ни рубрика с водещ Йордан Георгиев. Двамата футболни колоси коментираха най-горещите теми в българския и европейски футбол. И направиха откровения за важни моменти и случки в тяхната кариера.

Божидар Искренов-Радостта на народа и Ивайло Петров-Пифа са първите гости на “Шампионски игри” (видео)

Националният отбор

И двамата изразиха мнение, че основният проблем са качеството на футболистите и липсата на достатъчно потенциал. Но не смятат, че 81-то място в световната ранглиста и последното в квалификационната група за европейското първенство са основният проблем. Балъков и Танев призоваха за рестарт в българския футбол и споделиха мнението си за промените, които трябва да бъдат направени.

Вътрешното първенство и борбата за шампионската титла

И двамата гости се обединиха около мнението, че голямата изненада е отбърът Черно море и лидерската му позиция в класирането. Красимир Балъков посочи моделът на варненския клуб като примери за всички в първенството. Лъчезар Танев обяви, че Лудогорец продължава да разполага с най-добрата класа и разкритикува сериозно феновете на ЦСКА. Балъков призна , че симпатизира на армейците и се надява да прекъснат още този сезон хегемонията от 12 поредни титли на клуба от Разград. Двамата се върнаха назад във времето към много интересни случки и събития свързани с ЦСКА. Гостите споделиха култови истории от своята кариера.

БФС – оставките и предстоящия конгрес

Легендарните фигури в българския футбол смятат, че оставката е било най-правилното решение за Борислав Михайлов. Лъчезар Танев отправи сериозен укор към професионалните клубове и разкри защо те са доволни от тази ситуация. Красимир Балъков даде категоричен отговор на въпроса с евентуална негова кандидатура за президентския пост на БФС. Лъчезар Танев даде ценен съвет на опозицията в лицето на Димитър Бербатов и неговия екип. Гостите посочиха огромни проблеми, които трябва да бъдат решени по пътя към рестарт в българския футбол.

БФС, ЦСКА, Наско Сираков и неразказани истории в „Шампионски игри“ (видео)

Кризата в Барселона

Приближеният до Барселона Лъчезар Танев отхвърли прогнозите за сериозно криза в испанския шампион. Футболният агент посочи големият проблем в отбора и неговото разрешаване. Живеещият в Барселона мениджър обаче не изключи възможността тоталният хит в Ла Лига Жирона да спечели шампионската титла. И се аргументира защо.

Байерн Мюнхен или останалите

Красимир Балъков беше категоричен, че този сезон няма да бъде Байерн Мюнхен и останалите в Бундеслигата. Той смята, че любимият Щутгарт и Байерл Леверкузен ще бъдат сериозна заплаха за първото място на баварците. Балъков направи изненадваща прогноза за нов шампион на Германия.

И ОЩЕ: КАК ЛЪЧЕЗАР ТАНЕВ СЕ ОПИТА ДА ПОДКУПИ КРАСИМИР БАЛЪКОВ ПРЕДИ СБЛЪСЪКА ИМ НА ДЖАГА.

Не пропускайте и специалните коледни пожелания на двамата ни гости.

Рубриката “Шампионски игри” достига до вас със съдействието на Betano.

БФС, ЦСКА, Наско Сираков и неразказани истории в „Шампионски игри“

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Христо

    23 Декември 2023

    Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Реакции