<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211653" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Блиц 2в1: Мони...

И журналистка обвини Жерар Депардийо в изнасилване

19 Декември 2023
0 434

И журналистка обвини Жерар Депардийо в изнасилване. Испанската журналистка и писателка Рут Баса обяви във вторник, че е подала жалба в Испания срещу френския актьор Жерар Депардийо за изнасилване, случило се в Париж, информира NOVA.

Жерар Депардийо е с обвинения за изнасилване и сексуални посегателства

51-годишната жена твърди, че изнасилването се е случило по време на интервю с френския актьор за списание “Синемания” на 12 октомври 1995 г. Рут Баса по това време е била на 23 години, а актьорът – на 46. Тя разказва, че това се е случило в помещенията на бившата продуцентска компания Roissy Films, предава AFP.

От полицията и прокуратурата са обяснили, че не са в състояние да потвърдят подаването на жалбата, която ще бъде третата срещу актьора за сексуално насилие след 2018 г.

Нови 13 жени обвиняват Депардийо в сексуално насилие

В началото на декември по националния телевизионен канал “Франс 2” беше излъчен разследващ документален филм относно обвиненията в сексуални посегателства срещу Депардийо.

И журналистка обвини Жерар Депардийо в изнасилване
Снимка: iStock

Филмът включва кадри, на които актьорът многократно прави неприлични забележки и жестове по време на пътуване до Северна Корея през 2018 г.

И журналистка обвини Жерар Депардийо в изнасилване

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции