<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211680" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето защо руск...

Вълна от критики заля новата Мис Франция заради прическата ѝ (видео)

20 Декември 2023
0 1161

Вълна от критики заля новата Мис Франция заради прическата ѝ. Тази година французите също избраха различна мис – с къса коса.

Българка стана “Мисис Европа” 2023 (видео)

След като тази година транссексуални грабнаха титлите за красота в Португалия и Нидерландия, французите също избраха различна мис. Основните критики към нея са заради късата ѝ коса, както и че не отговаря на стереотипите за женска красота – като по-заоблените форми.

20-годишната Ев Жил не е транссексуална, но французите си задават въпроса дали след избора на това момиче следващата година новата мис няма да е именно такава.

Иначе в 100-годишната история на конкурса за първи път се избира жена с къса, “момчешка” прическа. Красивото момиче споделя, че е очаквало критики и негативни коментари тъкмо поради тази причина.

Вълна от критики заля новата Мис Франция заради прическата ѝ (видео)

Ние пък смятаме, че е доста сладка и е време да излезем от стереотипите за красота. Различията са това, което ни прави уникални!

Видео: NOVA

Вълна от критики заля новата Мис Франция заради прическата ѝ (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    20 Декември 2023

    Аз нямам против къса прическа, не нещо не ми допада нейната. Има доста актриси и певици които си правят къси прически по добри от тази. Иначе момичето е хубаво. И това не е хейт, а мнение.

Реакции