<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Земеделското...

Зов за помощ: Да помогнем на Борил, който е само на 15 дни

22 Декември 2023
0 1800

Зов за помощ: Да помогнем на Борил, който е само на 15 дни. На 7 декември рано сутринта в 5:51ч и 5:52ч проплакват близнаците Борил и Аделина – дългоочаквани дечица от шеста поред бременност.

Зов за помощ: Да помогнем на малката Никол да оздравее

Но…..има едно …НО. Диагнозата на Бори е страшна за всички – ЛУМБАЛНА SPINA BIFIDA С ХИДРОЦЕФАЛИЯ Q05.2. Отворен гръбначен стълб, силно понижен тонус на долни крайници, незатворен анус. Казват, че няма изобщо двигателна активност на крачетата. От дефекта изтича ликвор и малкият герой е насочен спешно за операция в Пирогов само няколко дни след раждането му, защото тя е животоспасяваща.

Засега Борко е още в реанимация в Пирогов. Той е започнал смело своята битка за живот! Сега трябва да се стабилизира и да се следи хидроцефалията, както и да се направи ЯМР. Ще следват много рехабилитации и вероятно още операции, за които семейството очакват консултации и оферти от болници. Предстоят още много срещи с ортопед, неврохирург, нефролог, уролог, рехабилитатори.

Зов за помощ: Да помогнем на Борил, който е само на 15 дни

Нека заедно помогнем на Борил да пребори заболяването! За да може Борко и Аделина да играят заедно със своята по-голяма кака Мелани и да радват мама и татко! Ако искате да помогнете, може да го направите ТУК

Зов за помощ: Да помогнем на Борил, който е само на 15 дни

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции