<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211938" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха крад...

Местят фигурите на МОЧА

23 Декември 2023
0 363

Местят фигурите на МОЧА на площадката за съхранение. Паралелно започва и изработването на техническа спецификация за планираната реставрация на фигурите. Това съобщиха от областната администрация на София.

Нито една врата не може да спре “Възраждане” и БСП да бранят МОЧА (видео)

Местят фигурите на МОЧА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕД)

За опазване на демонтираните бронзови фигури на площадката за съхранение е сключен договор с Общинската охранителна фирма „Егида – София“ ЕАД. Техническата спецификация за планираната реставрация ще извърши “Марковстудио” ООД, съобразно договор от 22 декември 2023 г.

Областният управител на София ще обжалва решението на съда за МОЧА

От Областната администрация на София съобщиха, че продължават да изпълняват своя ангажимент да реставрират фигурите от мемориалния комплекс, въпреки неоснователните и манипулативни твърдения на трети страни, които видимо действат против обществения интерес.

Припомняме, че демонтажът на срамния монумент започна миналата седмица. Това се случи дни след като районният кмет Трайчо Трайков показа колко опасен е паметникът за преминаващите в района. Не е за подценяване и неговата изключително пропагандна цел. За нея говорим и в това видео:

Местят фигурите на МОЧА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • енен

    23 Декември 2023

    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Реакции